Queen of the Twilight

Queen of the Twilight leker hare Queen of the Twilight hoppar på tävling

Tilltalsnamn: Skorpan
Född: 2003
Efter: Tufs
Undan: Zelda
Uppfödare: Familjen Lundin
Ägare: Malin Hansson

Historia: Skorpan anlände en mörk höstdag år 2005. Första kvällen nosade hon runt i buren och brydde sig inte så mycket om att jag klappade henne. Nästa morgon när jag kom för att hälsa på henne stampade hon hårt i burgolvet och morrade. Sedan den dagen var hon ganska sur och tyckte inte om att man höll på i buren. När sommaren kom och hon flyttade ut i sommarburen var hon ganska svårfångad och högg efter handen när man försökte plocka upp henne. På något vis gick hon igenom en total humörsändring och är numera bestämd men ändå kelig. Hon är den som gräver mest på gallret när man kommer och börjar klättra på en direkt när man öppnat (en vända upp på Lenas rygg var inga problem...)

Hennes första inofficiella tävling var Klövercupen den 1/8 -06 och då hon tidigare bara hoppat 2-3 hinder på raken, aldrig krok och ofta bara puttat ner bommarna med nosen överraskade hon mig rejält! Hon kom igenom hela rakbanan med lite rivningar och korrigeringar visserligen, men presterade över alla förväntningar. Kroken var ännu mer häpnandsväckande och jag åkte mycket nöjd därifrån. Nu hoppar hon bra men har ofta lite för bråttom och då hoppar hon flackt och river.

Skorpan hoppar ofta fint på tävling, men bara så att hon kommer till final och någon placering utanför pinne; hon har flera resultat på totalt ett eller två fel. Tyvärr brukar det vara så att hon springer lite fel och måste lyftas tillbaka, skulle hon bara springa rakt fram på samma fel skulle placeringarna trilla in...

 Gren  Lätt  Medelsvår  Svår
 Rakbana  Ny    
 Krokbana  Ny    


Inofficiella tävlingar
Klövercupen -06 - Åtta
Skuttcupen -06 - Tia
Gränacupen -06 - Sexa